Andreea Bălan se află în plin proces de divorţ de George Burcea, cu care are împreună două fetiţe minunate. Însă vestea care a lăsat-o cu gura căscată vine din partea altui fost partener de viaţă.

Keo se pare că a uitat total de Andreea Bălan şi plănuieşte nunta alături de actuala sa parteneră de viaţă, Misty. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, când fiecare era implicat într-o relaţie cu altcineva, însă acum totul pare să meargă excelent şi îşi pot plănui în sfârşit nunta.

Relația dintre Misty și Keo a început când tânăra avea numai 17 ani și era fanul înfocat al lui Keo. Cei doi s-au văzut într-o emisiune TV, el și-a făcut curaj să-i ceară numărul de telefon și câteva zile mai târziu s-au întâlnit. Povestea lor de dragoste avea să dureze doar câteva luni pentru că, în acel moment, Keo era împreună cu Andreea Bălan.

Când Andreea a revenit din Mexic, acolo unde participase la un concurs de dans, Keo şi Misty s-au despărţit. Misty a negat tot timpul că a existat atunci o legătură între ei. Doi-trei ani mai târziu, povestea Misty, Keo a căutat-o din nou, după ce nu mai era deja cu Andreea Bălan. Nici de data asta însă, nici unul dintre ei nu era liber, dar au decis să fie împreună.

„Eu o dată pe lună mă despărţeam de el, îi reproşam tot timpul, m-am învinovăţit şi pe mine. Tot universal meu l-am format în jurul lui”, declara Misty într-un interviu acordat în 2014, potrivit viva.ro.

După 14 ani de la prima întâlnire, plănuiesc în sfârşit nunta

În prezent, Keo şi Misty au un copil împreună şi se pregătesc de nuntă.

“Ce ne leagă pe noi e mai mult decât acel act la care nu ținem neapărat. Acum bineînțeles că și eu ca oricare altă femeie îmi doresc să îmbrac acea rochie albă frumoasă de mireasă, mi-aș dori să facem o ceremonie și o mică petrecere, nimic extraodinar. Tot ceva discret, între noi, familie și apropiați”, a declarat Misty pentru Antena Stars.

Ea spune că, cel mai probabil, anul viitor se va și întâmpla marele eveniment, pe care familiile lor, dar și fanii, îl așteaptă de atâția ani.

“N-am găsit momentul și având în vedere că ne-am mutat la casă nouă, a venit pandemia, nici n-am apuca de amenajat pe acolo. N-am exclus acel lucru în viitor!”, a mai mărturisit Misty.