Surse medicale au declarat pentru Gândul că rezultatul testului pentru COVID-19 al Andreei Bălan a ieșit negativ.  În ceea  îi privește pe prezentatorii emisiunii “Te cunosc de undeva!”, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, dar și celelalte vedete care au participat la filmarea noului sezon, până în prezent nu se cunosc informații privind valoarea testelor realizate pentru coronavirus.

Haosul a pornit de la Marcel Pavel, el fiind primul confirmat cu noul coronavirus și trimis de urgență la spital după ce a acuzat simptomele specifice virusului. Artistul credea că este vorba despre o simplă răceală.

La câteva ore după, a venit și testul Ozanei Barbancea, unul dintre jurații emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Se pare că artista a fost și ea infectată cu noul coronavirus și a fost dusă de urgență la spital.

Contactată de sursa citată, artista nu a vrut să dea niciun fel de declarații cu privire la cele întâmplate.

Haos la Antena 1

Ultima persoană confirmată cu noul coronavirus este Andrei Ștefănescu, care se afla și el la filmările noului sezon. Acesta nu prezintă încă simptome specifice virusului și așteaptă rezultatul unui al doilea test.

Având în vedere haosul creat pe platourile Antena 1, se fac în continuare verificări riguroase și testări ale persoanelor care au participat la filmările emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

Până în prezent nu este cunoscută persoana care a venit cu virusul pe platourile de filmare.