Andra Măruță a dezvăluit faptul că suferă de o teribilă boală care o împiedică să poarte mască de protecție.

Cântăreața a povestit că are mari probleme atunci când trebuie să meargă  pe stradă  cu masca pe față.

Andra Măruță a dezvăluit faptul că suferă de o teribilă boală. Ce probleme apar când pune masca

Andra a arătat pentru publicul larg faptul că se confruntă cu o afecțiune delicată, care îi pune mari probleme la purtatul măștii de protecție.

În vârstă de 34 de ani, vedeta a mărturisit că, din cauza purtării măștii de protecție, a ajuns să aibă parte de episoade de neliniște în timpul cărora care simte că nu se află în siguranță.

Artista a făcut anunțul neașteptat în cadrul ultimei ediții de la “Românii au talent”, după ce doi concurenți și-au încheiat momentul unic de pe celebra scenă de la Pro TV.

Astfel, Mauricio Cugat Désolé a avut capul înfășurat în folie de plastic, fiind o alternativă și completare la hair suspension.

Totodată, el și partenera sa, Natalia Lopez, și-au dorit să transmită un mesaj diferit și să strânească un alt fel de emoție.

Acrobatul de 30 de ani a dezvoltat singur această tehnică și, pentru el, este o metodă de a comunica cu publicul. El a mai explicat că este inspirat de Iisus Hristos și de grația divină, potrivit sursei citate.

”Eu nu suport masca asta pe care trebuie să o purtăm când mergem la piaţă. Ştii… şi cumva îmi creează o stare de anxietate că merg pe stradă şi pur şi simplu nu pot să respir”, a declarat jurata show-ului de talente de la Pro TV, potrivit cancan.ro.

S-a vindecat de COVID-19

Anxietatea este o emoție de bază, necesară supraviețuirii, pe care fiecare dintre noi o experimentează de multe ori în viață.

Această afecțiune poate fi descrisă ca o stare de neliniște pe care o resimțit în tot corpul și care ne umple inima cu îndoieli, îngrijorări, obsesii și presupuneri negative referitoare la evenimente din viitor.

Potrivit specialiștilor, tratamentul anxietății constă într-o combinatie de terapie cognitiv-comportamentală, psihoterapie și medicație.

Trebuie amintit și faptul că, în urmă cu două luni, cântăreața, copiii și Cătălin Măruță s-au vindecat de COVID-19.

”După perioada de COVID, trebuie să recunosc că am avut o perioadă în care mă simțeam foarte obosită. Încep să mă simt mai bine, mai energică și sper să simțiți și voi asta”, a mărturisit zilele trecute Andra Măruță pe Instagram Stories, conform sursei citate.