După ce a început divorțul oficial de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a afișat continuu în locuri exotice, la petreceri fastuase și în sânul familiei ei.

De asemenea, aceasta a participat la emisiune TV cunoscute și la diverse podcasturi în cadrul cărora nu a ezitat să-i atace direct pe Corina Caciuc și pe Laurențiu Reghecampf.

Însă, în podcasturile respective, aceasta a oferit detalii neștiute despre relația ei cu diverși bărbați din showbiz-ul românesc, precum Cătălin Botezatu, Dan Diaconescu și Nuțu Cămătaru.

Ce relație are, de fapt, Anamaria Prodan cu Nuțu Cămătaru?

Aceasta are o relație de amiciție cu fiecare, în special cu Nuțu Cămătaru, pe care îl cunoaște de ani de zile. Recent, aceasta a postat o fotografie cu el pe contul său de Instagram.

„DA, SUNT CEA MAI BUNĂ by ANAMARIA PRODAN și DRESOR DE LEI ȘI DE FRAIERI by CODIN MATICIUC @maticiuc_codin NUMAI PE @tshirtfactoryro !

NOI AM ÎNVINS VIAȚA ȘI AM DAT SENS VIEȚII! TRĂIȚI DOAR ÎN PICIOARE VIAȚA!!! Este prea scurtă și frumoasă să o trăiți în genunchi ca fraierii!!! Vă iubesc”, a scris, duminică, Anamaria Prodan, pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Momentan, vedeta se bucură doar de amiciția bărbaților deoarece, așa cum a spus anterior, nu poate avea o relație serioasă până nu se separă definitiv de la Laurențiu Reghecampf.

„Sunt încă măritată cu Reghecampf. Nu pot să fiu cu alt bărbat”, a explicat vedeta.

În ceea ce-l privește pe antrenorul de fotbal al Universității Craiova, menționăm faptul că acesta nu are la fel de multe apariții publice ca fosta sa soție. În prezent, el se dedică 100% fiului său, Liam Simeon.

Laurențiu Reghecampf este tată pentru a treia oară

Corica Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos. Laurențiu Reghecampf a distribuit o poză cu băiatul lui din prima căsnicie și cu fiul său din relația sa cu Anamaria Prodan, alături de mesajul „astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Vă iubește tata”.

În urma postării sale, antrenorul de fotbal a publicat o nouă poză cu al treilea fiu al său. Acesta apare în maternitate, cu bebelușul în brațe și un zâmbet pe față.

„Ieri sau astăzi ar fi fost termenul, dar va naște natural, așa că nu putem spune, cu exactitate, când va fi momentul în care se va naște copilul. Așteptăm să se întâmple.

Normal că am emoții, îmi doresc să fie totul bine, totul e pregătit pentru venirea băiețelului. Îmi doresc să fie sănătos, să fie o naștere ușoară, să fie amândoi bine”, a declarat Laurențiu Reghecampf cu o zi înainte ca Liam Simeon să apară pe lume, relatează FANATIK.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)