Un incendiu a izbucnit, duminică dimineață, la un fast-food din terminalul „Plecări” al Aeroportului Otopeni.

Pompierii intervin chiar în aceste momente cu trei autospeciale. La fața locului sunt și două ambulanțe SMURD. S-au constituit deja echipe de căutare-salvare și pentru evacuarea persoanelor către zona parterului.

Aproximativ 300 de persoane au fost deja evacuate. Sunt oameni care se pregăteau să călătorească, însă au început să simtă un miros puternic de fum, au văzut că fumul se extinde în zona terminalului și au sunat la 112.

Intervenția pompierilor

Incendiul a izbucnit în jurul orei 7 dimineața. Primii care au ajuns la fața locului sunt pompierii de la ISU București-Ilfov.

”Incendiu la un fast-food din terminalul Plecări-Aeroport Otopeni. Acţionează pompierii ISUBIF şi firma privata de pompieri de la aeroport”, a transmis, duminică, ISU Bucureşti-Ilfov, conform Antena 3.

”Organizare d-aia fină de Euro 2020 pe Aeroportul Otopeni. La Burger King are loc un incendiu ușor, dar toată zona asta de aeroport e plină de fum. Nimeni din administrație nu zice nimic de tipul “bă, duceți-vă în altă zonă a aeroportului”, iar unii oameni stau în fum, cuminți pe scaune. Tradiționalul “WTF, România?!”.

”Nicio informație”

Toată treaba ține de cel puțin 15 minute. Noi acum stăm într-o zonă unde sunt geamuri deschise.

Un singur tip urla pe hol sa coborâm la parter. Momentan suntem câteva sute de oameni într-o sală. A anunțat după jumătate de ora în boxe să ne strângem toți la o poartă. Atât. Nicio informație, nimic.

După 50 de minute de liniște și fum, lucrurile au revenit la normal. În continuare oamenii de la butoanele aeroportului nu au comunicat ce s-a întâmplat”, a scris pe Facebook un martor al evenimentului.

Puteți vedea mai jos o filmare cu situația din Aeroportul Otopeni.