Este alertă pe Aeroportul Băneasa din Capitală. Un avion s-a făcut bucăți pur și simplu. Am fost aproape de o mare tragedie.

Alertă pe Aeroportul Băneasa!

Este vorba dsespre un avion care făcea o cursă specială. Acesta a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Băneasa. În avion erau 84 de pasageri care au fost evacuaţi în siguranţă. Aeronava cu 84 de pasageri la bord opera o cursă specială și a aterizat de urgenţă pe singura pistă a Aeroportului Băneasa.

La acest moment pista este blocată. Pasagerii au fost debarcați cu ajutorul toboganelor de la ieșirile de urgență de pe partea dreaptă, fără a fi nevoie de intervenţia personalului medical.

„Un avion care făcea o cursă cu regim special, la aterizare a avut probleme cu trenul principal, aşa că a blocat pista. Au fost 84 de pasageri evacuaţi în siguranţă. Echipajele de pompieri şi ambulanţa au fost prezente, nu a fost nevoie de intervenţie. Acum investighează cei de la AIAS (Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile)”, a declarat Valentin Iordache, purtător de cuvânt CNAB (Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti).

Avionul, un Boeing 767-300ER al companiei Omni Air, a aterizat la ora 14:55 pe aeroportul Băneasa după un zbor de 5 ore și jumătate de la Kabul, Afghanistan. După realimentare, Boeingul 767 urma să decoleze de la Băneasa spre Washington, DC. În el se aflau soldați americani ce urmau a fi repatriați, anunță boardingpass.ro.

„Un avion care făcea o cursă cu regim special, la aterizare a avut probleme cu trenul principal, aşa că a blocat pista. Au fost 84 de pasageri evacuaţi în siguranţă. Echipajele de pompieri şi ambulanţa au fost prezente, nu a fost nevoie de intervenţie. Acum investighează cei de la AIAS (Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile)”, a declarat Valentin Iordache, purtător de cuvânt la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, potrivit mediafax.