Panică la Digi24. Cel mai cunoscut pezentator al postului de știri a fost implicat înt-un accident rutier extrem de serios. Șefii postului au decis să-l treacă pe linie moartă pe acesta până când își va reveni complet.

Alertă la Digi24

Este alertă la Digi24. Jurnalistul Cosmin Prelipceanu nu va mai apărea o vreme la Jurnalul de Seară, emisiunea pe care o prezenta de ani de zile la postul de știri. Chiar jurnalistul a fost cel care a făcut anunțul în direct.

”Da, am avut un accident în weekend, doctori buni au avut grijă de mine, dar recuperarea continuă. Vor fi zile bune cât nu voi fi la televizor. Le mulțumesc tuturor pentru gânduri. Când mă lasă doctorul, mă întorc” a spus jurnalistul Cosmin Prelipceanu, la Digi24.

Realizatorul emisiuniii “Jurnalul de seară” de la postul TV Digi 24 nu a dorit să ofere mai multe amănunte despre accidentul pe care l-a suferit în weekend.

Cosmin Prelipceanu prezintă Jurnalul de Știri la Digi24 de ani buni, de la deschiderea postului. Cosmin Prelipceanu este în continuare în boardul editorial al Digi24, alături de Anca Mireanu, Mihai Dinei și Dumitru Rahău, iar ultimul enumerat este în prezent Director Editorial al postului.