Un supercunoscut actor este în comă și se află în stare critică la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală. El a luat o infecție în spital, după ce a fost internat cu CoVID-19 în urmă cu mai bine de o săptămână.

Actorul Bogdan Stanoevici, în vârstă de 62 de ani, s-ar afla în comă iar informația a fost confirmată de senatorul AUR Diana Șoșoacă. Stanoevici este internat la Terapie Intensivă, la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din București. Inițial a fost depistat cu COVID-19, dar totul s-a agravat din cauza unei infecții nosocomiale căpătată în spital

”Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară (n.r. sâmbătă). A luat o infecție nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie”, a declarat Diana Șoșoacă.

Nu s-a ferit de COVID

Bogdan Stanoevici nu a avut înainte probleme să susțină că nu se teme de COVID. El declara că nu poartă mască de protecție împotriva infecției SARS-Cov-2  pentru că este ”sănătos”. Actorul a mai spus că a făcut lunar teste anti-COVID, iar toate au ieșit negative.

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici.