Comuna Dioști, din județul Dolj, în care trăiesc mama și bunicul Luizei Melencu, victima criminalului din Caracal, este la un pas de revoltă.

Vecinii familiei Melencu i-au dat cu forța afară din curtea familiei pe jandarmii veniți să o ia pe Monica Melencu la DIICOT, pentru a efectua un nou set de analize ADN.

Jandarmii au intrat în curtea familiei Melencu, iar mama Luizei a leșinat când a aflat că va fi luată cu forța, anunță Antena 3. Bunicul Luizei a amenințat că își va da foc, dacă jandarmii nu îi lasă familia în pace. Inclusiv mama Luizei a strigat că își dă foc.

Femeia a făcut un scandal monstru şi a strigat după ajutor, spunând că nu vrea să meargă la DIICOT. Bunicul Luizei a sunat la 112 și a solicitat o ambulanță.

”Așa nu merge, nu puteți trage de ea. Nu va merge. Să fie clar. Păi ce faceți? ne traumatizați aici?”, a spus îngrijorat bunicul Luizei.

”Noi suntem aici pentru a pune în aplicare un mandat de aducere şi asta vom face”, au spus anchetatorii prezenţi la faţa locului, fără să îşi decline însă şi identitatea.

La casa Monicăi Melencu a ajuns o dubă plină de jandarmi. Femeia a declarat că refuză să meargă. ”Nu merg. Suport consecințele. Pot să mă aresteze, eu nu merg!”, a spus mama Luizei.