Potrivit unui comunicat de presă, Daniela Davidescu este responsabilă cu administrarea serviciilor de achiziție și livrare a autovehiculelor noi, a serviciilor post vânzare (întreținere, asigurări, asistență, anvelope, customer care, etc.) şi a activității de vânzare a maşinilor rulate returnate la finalul contractelor de leasing operațional.

„Daniela are o experiență vastă pe piața serviciilor financiare și în industria de automotive și cunoaște nevoile specifice de produse și soluții de finanțare pentru dezvoltare ale companiilor din România”, a declarat Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România

Daniela Davidescu are o experiență de 23 de ani în servicii financiare, începându-și activitatea în domeniu în cadrul Băncii Naţionale a României (BNR), pe poziția de analist, în departamentul de Operațiuni cash și metale prețioase.

În ultimii 16 ani a ocupat mai multe poziții în cadrul grupului Société Générale, cele mai recente fiind de director comercial al BRD SOGELEASE IFN (2007 – 2013) și director Contact Center în cadrul BRD Groupe Société Générale (august 2013 – decembrie 2017).

 

ALD Automotive este divizia specializată în leasing operațional și administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale. Operează în 41 de țări și are 6.000 de angajați.