Decizia momentului în România. Nou-promovata FCU Craiova le-a luat faţa campionilor de la CFR Cluj. Deşi era ochit şi de ardeleni, Adrian Mutu a ales să semneze cu Ştiinţa.

Adrian Mutu, noul antrenor al Craiovei

Adrian Mutu a fost convins de proiectul conducătorilor Ştiinţei şi a decis să semneze cu nou-promovata care anunţă un buget important şi transferuri pe măsură pentru noul sezon. Briliantul s-a înţeles cu Adrian Mititelu jr. si va prelua banca tehnica a alba-albaştrilor, conform sport.ro.

Contractul va fi semnat in urmatoarele ore, iar apoi antrenorul va fi prezentat oficial. Va avea un salariu foarte bun pentru România.

Detaliile contractului lui Mutu la Ştiinţa

Fostul selectioner al nationalei de tineret a Romaniei va incasa lunar un salariu de 14.000 de euro, urmand a fi ajutat de Nicolae Grigore, care va ocupa postul de antrenor secund. Mititelu jr. ar fi inchiriat un hotel din Craiova pentru ca echipa sa stea acolo in cantonament, iar Adi Mutu ar avea rezervat un apartament in acea locatie, mai spune sursa citată.

Campanie de transferuri importantă la Craiova

Ştiinţa a renunţat la opt jucători din lotul cu care a revenit în Liga I, dar a luat deja un fotbalist. Juan Bauza de la Miercurea Ciuc, socotit unul dintre cei mai buni jucători din Divizia B. Pe lângă acesta, Campioana unei mari iubiri are mai mulţi jucători în vedere.

Printre aceştia se numără foştii stelişti Raul Rusescu şi Iasmin Latovlevici, dar şi mai mulţi jucători din străinătate. Conducătorii Ştiinţei aşteaptă însă finalul competiţiilor pentru a putea oficializa transferurile. Mulţi dintre jucători se află încă sub contract cu echipele unde au evoluat până acum.