Lovitură totală pentru cei care stau la bloc! Nimeni nu se aștepta la asta. Ministrul Finanțelor tocmai a spus

Adrian Câciu, ministrul Finanțelor, a declarat la România TV că Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, nu a depus nicio cerere pentru a primi subvenția la gigacalorie.

Noul ministru a mai spus, marți seara, că îl așteaptă pe acesta la o discuție, subliniind că toți banii necesari se află la ministerul pe care îl conduce.

Nicusor Dan nu a depus nicio hartie la Ministerul Finantelor pentru subvenţia la gigacalorie şi nici nu m-a sunat. Restul este o reinventare a domnului Nicusor Dan.

La ora de iarna, cand maine-poimaine ninge, dansul face meciuri de ping-pong pe Facebook cu ministrul Finantelor. Eu îl aştept să avem o discuţie. La Ministerul Finantelor sunt toti banii necesari. Nicuşor Dan nu mi-a solicitat niciun leu pentru subvenţia la gigacalorie”, a explicat Adrian Câciu la postul de televiziune.

Nu este prima dată când Adrian Câciu îl critică pe Nicușor Dan

Recent, Nicușor Dan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunță că dorește o întrevedere cu ministrul Finanțelor, subliniind că dorește să îi prezinte situația financiară de la Primăria Capitalei.

În comentariile primite de către acesta la postarea sa se află și un comentariu din partea lui Adrian Câciu care îi spune ”sunteți doar la un telefon distanță pentru a stabili o întâlnire”.

„Sunteţi doar la un telefon distanţă pentru a stabili o întâlnire. Discuţia va fi nu numai despre contabilitate şi bugetul anului viitor ci mai ales despre modul în care finantarea se transforma în servicii publice concrete şi de calitate pentru bucureşteni. Mulţumesc! PS: as fi preferat sa ma sunati, dumneavoastră ati preferat marketingul. Este ok.

Şi, în fine, am deschis şi subiectul urbanismului pentru că, oricât de mult am reuşi noi să facem lucrări de infrastructură, în condiţiile în care oraşele se dezvoltă haotic şi nu există un control în ceea priveşte construirea, nu o să ajungem deloc prea departe şi avem o instituţie a statului, Inspectoratul de Stat în Construcţii, care nu funcţionează”, a fost mesajul noului ministru al Finanţelor.