Connect-R a anunțat că se retrage

După anunțul recent al lui Connect-R că vrea să se retragă din muzică, artistul a venit cu noi dezvăluiri despre planurile sale de viitor. El a spus că vrea să se concentreze asupra artei, mai ales că este pasionat de acest lucru și are deja câteva creații pe care încă nu le-a expus.

„Da. (n.r. – încă se gândește la retragere). Nu de la burnouturi, ci de la faptul că viața nu înseamnă doar muzică. Poate o să pictez, poate o să scriu. Da. (n.r. – este talentat la pictat). Am făcute lucrări, dar nu le am expuse.

Da, da. (n.r. – sunt ținute în casă).(…) Eu iubesc arta, scriu. Arta nu înseamnă doar muzică. Normal că așa m-am făcut cunoscut, dar am multe de oferit. Vreau să fac și altceva! Oricât de obositor ar fi, nu muncim pe șantier, hai să fim serioși!”, a declarat Connect-R, potrivit ego.ro.

„În maxim doi ani, fratele tău se retrage”

Recent, artistul spunea că vrea să se retragă din muzică în doi ani de zile. Acesta a mărturisit că va mai susține doar câteva concerte mari din unele orașe ale țării, iar apoi va lua pauză pentru totdeauna. El a spus că vrea să se plimbe și să vadă lumea, pentru că muncește de la 15 ani.

De asemenea, Connect-R a mărturisit că are și probleme de sănătate. Artistul a spus că a avut o criză de rinichi și șoferul lui a ajuns să umble cu perfuzii după el.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani, fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari. Vreo 4-5, în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta.

Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”, declara Connect-R, în cadrul unui podcast.