Doria Regland este cea care a învăţat-o pe Meghan să îşi urmeze calea în orice situație şi să nu renunţe la nimic din ce îşi doreşte.

De asemenea, aceasta a ajuns să fie un factor destul de important în viața prințului Harry.

„Îi cere mereu sfatul. E ca Regina. Nu se plânge niciodată şi nu oferă explicaţii celor din jur. E foarte relaxată, dar nu trebuie să uitaţi că, în ciuda cercelului din nas, e o femeie dură. Dar e şi foarte caldă, mămoasă şi nu caută atenţie, iar felul ei discret de a fi l-a cucerit pe Harry”, a povestit un apropiat al Doriei, potrivit dailymail.co.uk.

Mama lui Meghan Markle a evitat întotdeauna să se afişeze în public, spre deosebire de tatăl lui Meghan, Thomas. La nunta din mai 2018, Doria a fost fotografiată stând liniştită, singură, la locul ei, o apariţie discretă.

Prinţul Harry o consideră „o persoană incredibilă”

Într-un interviu pentru BBC, înainte de Nunta Regală, Harry a spus că Doria este „o persoană incredibilă”. Ea a stat şase săptămâni în Marea Britanie, cu Meghan şi Harry, după naşterea lui Archie.

De asemenea, mama lui Meghan a mai pertrecut cu ei Ziua Recunoştiinţei, în noiembrie, dar şi Crăciunul în Vancouver.

Regina Elisabeta, jignită de Doria Regland

În 2018, Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, a fost invitată de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii să petreacă sărbătorile la Sandringham, împreună cu întreaga familie regală, scria ABC.

După ce invitația Reginei a devenit oficială, revista People a dezvăluit că profesoara de yoga a refuzat oferta suveranei Marii Britanii.

Nici până în prezent nu se cunosc motivele pentru care Ragland a declinat oferta.

Refuzul acesteia a intervenit într-un moment destul de tensionat pentru Meghan Markle, deoarece în acea perioadă era acuzată că doreşte să schimbe tradiţiile familiei regale britanice.

Cine este de fapt Doria Ragland

Doria Ragland are 63 de ani, locuiește în Los Angeles și lucrează ca instructor de yoga și psihoterapeut. Ea și tatăl lui Meghan s-au cunoscut după ce Thomas a divorțat de Roslyn, prima lui soție, Doria având un job temporar la studiourile unde acesta.

Cei doi s-au căsătorit în 1979, iar Meghan s-a născut doi ani mai târziu. Cei doi au divorțat în anul 1987.

Aceasta a fost marcată enorm de moarte mamei sale, care s-a stins din viață încă din tinerețe. Astfel a decis să aibă mereu grijă de ea şi să se pună pe primul loc.

A învăţat-o pe Meghan acelaşi lucru, dar şi cum să fie mereu independentă financiar, la fel cum este și ea.

Mama lui Meghan, descendentă din sclavi africani

Deși pare greu de crezut mama ducesei de Sussex este descendentă din sclavi africani.

Trăsăturile africane se cunosc la prima vedere, iar deși pare greu de crezut, în perioada copilăriei, Meghan Markle avea trăsături africane mult mai bine definite, cum ar fi părul.

Se pare că cele mai multe trăsături le-a luat de la mama sa.