Gina Matache, mama Deliei a vorbit recent despre situația financiară a fiicei sale. Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, aceasta a declarat că fiicele ei sunt împreună în vacanță, alături de soții lor, ea rămânând acasă să aibă grijă de nepoți, adică de copiii Oanei, fata ei cea mică.

Totodată, mama artistei a vorbit și despre cele două fiice ale ei. Aceasta susține că Delia a vrut să meargă în Sicilia și a luat-o și pe sora ei Oana, după ea și de abia apoi au anunțat-o și pe ea.

„Delia a plecat în Sicilia și a luat-o și pe sor-sa cu bărbată-su cu ea. Așa că eu am rămas bonă! Fetele mele nu mi-au cerut sfatul niciodată! Au făcut doar ce le-a tăiat capul și după m-au anunțat și pe mine!”, a spus mama Deliei, în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Pe ce cheltuie bani Delia 

În ceaa ce privește situația financiară a Deliei, Gina Matache susține că fiica ei nu are nicio problemă cu banii. Aceasta susține că Delia cheltuie foarte mulți bani și este o fire extrem de risipitoare, în special cu vacanțele.

„Delia nu are nicio treabă cu banii. Când se termină, pune mâna pe telefon și sună la Răzvan să-i pună bani pe card. E risipitoare Delia, e pe lux și opulență, mai ales cu vacanțele. Eu sunt o mamă norocoasă. Mă înțeleg cu amândoi ginerii și cu cuscrele sunt prietenă la cataramă”, a mai spus Gina Matache.

Amintim faptul că Delia Matache are o relație de 9 de ani de căsnicie la activ cu Răzvan Munteanu. Cei doi s-au căsătorit în 2012, iar artista declara la un momentdat că ea și soțul ei sunt o echipă echilibrată.

„Nu e o persoană critică, este pragmatic, conectat la tot ce e nou, foarte implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele mele. Da, îmi spune de fiecare dată când nu îi place ceva și e superimportant pentru mine. Suntem o echipă și am nevoie de cineva ca el lângă mine, să mă susțină, să mă echilibreze. Se întâmplă să avem și opinii diferite, ceea ce nu e ceva rău neapărat, e important să găsim echilibrul între opinii și să ajungem să luăm decizia corectă”, declara Delia pentru Click referitor la soțul ei în urmă cu ceva timp.