Yang, acţionar majoritar al Country Garden, a înregistrat creşterea averii de la 25,6 miliarde de dolari la cinci ianuarie, fiind a cincea cea mai bogată persoană din ţară, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires. Toate acestea înainte ca acţiunile Country Garden să crească cu 6,9%, în cursul zilei de luni, profitul său de la sfârşitul anului crescând cu mai mult de 16%.

Yang, în vârstă de 36 de ani, este cea mai bogată femeie din China și cel mai tânăr miliardar al națiunii, potrivit indicelui Bloomberg. În anul 2005 tatal ei i-a transferat controlul acţiunilor în urma intenţiei sale de a o obişnui să fie succesorul companiei.

Country Garden a fost unul dintre beneficiarii unui boom pe piața imobiliară din China, care a condus la câștiguri puternice și vânzări în plină expansiune, în special pentru cei mai mari dezvoltatori ai națiunii. Compania a raportat în 2017 vânzări contractate de 550,8 miliarde de yuani (85 miliarde dolari), depășind 500 miliarde de yuani țintă pe care le-a furnizat în luna august.

De asemenea, dezvoltatorii chinezi, inclusiv China Evergrande Group, au crescut în Hong Kong, stimulând averile directorilor lor. Hui Ka Yan de la Evergrande, a cărui avere este estimată la 38,2 miliarde de dolari de indicele Bloomberg Billionaires, este cel de-al treilea cel mai bogat din China după Jack Ma al lui Alibaba și Pony Ma din Tencent.