Accident cumplit pe DN 2 – E 85, cunoscut și ca „Drumul morții”. S-a întâmplat în joi seara, în județul Vrancea, pe E 85, în zona Mărășești Haret. Victima este un adolescent de doar 16 ani, din Slobozia Bradului.

A avut loc un nou accident pe Drumul morții

Tânărul era pasager pe scaunul din dreapta al unei autoutilitare. În coliziunea din Vrancea au mai fost implicate un camion și o mașină. În urma impactului, șoseaua a fost acoperită de resturi din caroseriile autoturismelor implicate.

Mai mult echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au ajuns imediat la fața locului. Totodată, medicii au efectuat mai multe manevre de resuscitare. Din păcate, au fost nevoiți să declare decesul tânărului.

Inițial, traficul a fost întrerupt total. Ulterior, a fost reluat în jurul orei 20:00.

IPJ Vrancea a oferit mai multe informații

IPJ Vrancea a informat într-un comunicat că polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitați prin apel 112 să intervină la locul producerii unui accident rutier produs pe DN 2 E85, între localitățile Mărășești și Haret.

Coliziunea a avut loc între un camion, o autoutilitară și un autoturism.

„Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitați prin apel 112 să intervină la locul producerii unui accident rutier produs pe DN 2 E85, între localitățile Mărășești și Haret.

Conform primelor informații de la fața locului, coliziunea a avut loc între un camion, o autoutilitară și un autoturism. În acest moment, unui pasager din autoutilitară i se aplică manevre de resuscitare. Traficul este blocat în totalitate, pe ambele sensuri de mers!”, s-a arătat într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție al Județului Vrancea.

Mai mulți oameni și-au pierdut viața pe Drumul morții

Amintim că mai mulți oameni și-au pierdut viața pe Drumul morții. Un alt accident cumplit, soldat cu moartea a trei persoane, a avut loc în dimineața zilei de 29 decembrie.

S-a întâmplat pe DN2-E85, în județul Ialomița, pe raza localității Cotorca.

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cele 3 victime se aflau într-un autoturism care se deplasa din direcția Buzău către București.

Mașina ar fi intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul celor 3 persoane din autoturism.