Vești tragice din partea armatei! Cinci oameni au murit după ce un elicopter s-a prăbușit în ocean

Totodată, un al șaselea membru al echipajului s-ar fi salvat. Aparatul îmbarcat la bordul USS Abraham Lincoln efectua un „zbor de rutină” la peste 100 de kilometri de zona de coastă a oraşului San Diego în momentul prăbuşirii, conform informațiilor transmise de navy.mil

„Marina declară decesul a cinci membri ai echipajului dispăruţi în accidentul elicopterului MH-60”, este scris într-un comunicat.

O anchetă este în desfășurare

„O anchetă este în desfăşurare” cu privire la tragicul accident, a indicat marina din SUA. De asemenea, amiralul Mike Gilday, care comandă operațiunile navale, s-a declarat „profund întristat”, potrivit sursei menționate.

Decese pe bandă rulantă în SUA

Recent, mama unui soldat american care a fost ucis în atacul ISIS-K a transmis un mesaj sfâșietor pentru președintele SUA, reacționând astfel la decesele din Afganistan.

Este vorba despre Shana Chappel, mama unui soldatului american Kareem M. Nikoui. Aceasta l-a sfâșiat pe președintele Joe Biden într-o postare pe social media pentru reacția sa insensibilă din momentul întâlnirii dintre cei doi, conform informațiilor transmise de foxnews.com

Astfel, aceasta a spus că Joe Biden a încercat să vorbescă mai mult despre fiul său decedat, fostul procuror general al statului Delaware, Joseph „Beau” Biden III, decât despre fiul ei. Amintim că fiul președintelui, care a murit în 2015 la vârsta de 46 de ani, a luptat alături de armata SUA în Irak și s-a stins din viață din cauza unei forme agresive de cancer la creier.

„Domnule președinte Biden, acest mesaj este pentru tine. Știu că fața mea s-a gravat în creierul tău. Ai încercat să mă întrerupi și să-mi spui povestea înduioșătoare a fiului tău, dar a trebuit să-ți spun: asta nu este despre tine, așa că nu o face să fie despre tine! Apoi mi-ai spus că vrei să știu că înțelegi cum mă simt, iar eu îți spun că nu ști cu mă simt și că nu ai dreptul să îmi spui cum te simți tu! Apoi ți-ai dat ochii peste cap ca și cum te enervam, iar eu ți-am spus că singurul motiv pentru care vorbesc cu tine este respectul față de fiul meu”, a scris Shana pe o rețea socială.

„Apropo, în timp ce fiul meu și restul eroilor doborâți în acel atac erau scoși din avion, te-am văzut cum, fără niciun pic de respect, îți verificai constant ceasul. Ce naiba era atât de important încât trebuia să verifici ora?! Nu ești o persoană specială, Biden! America te urăște!”.

Sursă foto: Facebook U.S. Navy