PSD, PNL și USR-PLUS sunt principalele partide care se bat să câștige primăriile României și să pună mâna pe putere la nivel local. În plină campanie electorală a alegerilor locale, când candidații trebuie să îi convingă pe alegători să-i voteze, se întâmplă și lucruri inexplicabile.

A tăiat de la pensionari

Asta se întâmplă și în Mangalia, acolo unde primarul în funcție a tăiat de la pensionari. Totul s-a întâmplat săptămâna trecută, iar edilul liberal încă în funcție a fost prins în fapt. Radu Cristian, primarul liberal al Mangaliei, spera sa adune mai multe voturi de la pensionari . A declansat actiunea de distribuire a pachetelor cu alimente pe luna august.

Nu a fost singur. Cu masina tatalui său, cu politia locala, dar si cu functionarii primariei au trecut la împărțit alimente pentru cei vârstnici.

Fostul angajat de la Garda Financiara a facut pachetele pensionarilor jumi – juma ! Prin HCL nr 73/20.09.2019, pensionarii din Mangalia cu pensii sub 1300 lei primesc un pachet de alimente in suma de 40 lei. La o verificare a unui pachet s- a constatat ca daca produsele din punga pensionarului se cumpara de la un supermarket valoarea acestor produse nu depasea suma de 28,07 lei, cu tot cu adaosul magazinului.

Cazul a fost semnalat de Zamfir Iorgus, candidatul PSD-ALDE-PNTCD la Primăria Mangalia, conform flux24.ro.

 

Sursa foto flux24