Andreea Bălan a ieșit din nou la atac! Vedeta i-a transmis un mesaj dur lui George Burcea, în plin divorț. Scandalul dintre artistă și George Burcea e departe de a se fi terminat, iar locul de desfășurare este spațiul online.

Atacurile subtile pe rețelele de socializare

Se pare că niciunul dintre cei doi nu lasă armele jos și se atacă de fiecare dată când au ocaiza, bineînțeles prin mesaje cu subînțeles. După o bună perioadă în care a ales să nu mai dea curs atacurilor tatălui fetițelor ei, iată că acum Andreea Bălan este cea care a aruncat cărțile pe masă și a lansat o serie de vorbe grele.

Andreea Bălan îl atacă, din nou, pe George Burcea

Se pare că între cei doi foști parteneri au rămas multe lucruri nespuse și s-au adunat frustrări în timp, iar acum pentru că nu doresc să dea ochii unul cu celălalt, își aruncă săgeți în mediul online. Andreea a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare, în dreptul căreia pare că i-a transmis un mesaj subtil lui George Burcea. Nimeni nu știe, însă, ce a vrut aceasta să îi transmită actorului, dar mesajul cu pricina i-a intrigat pe toți cei care o urmăresc.

Scandal pe bani

În urmă cu câteva zile, apropiații cuplului declarau lucruri absolut șocante din relația celor doi. Se pare că actorul nu ar contribui din punct de vedere financiar la creșterea copilelor, iar asta a enervat-o la culme pe cântăreață, care și-ar dori ca Burcea să ajute la cheltuielile casei.

„Sunt precum șoarecele și pisica. Amândoi au strâns foarte multe frustrări și fiecare și le varsă asupra celuilalt. Andreea și-ar dori ca George să o respecte mai mult, dar mai ales să contribuie și el la cheltuielile casei, mai exact ale fetițelor. De când a plecat, George nu i-a dat niciun ban Andreei. Desigur, ea se descurcă, chiar dacă nu mai are concerte. Însă, pur și simplu nu i se pare corect ca el să aibă doar pretenții, să spună că și el este părintele fetițelor, dar să nu se implice financiar”, au dezvăluiți apropiați ai celor doi foști parteneri, scrie wowbiz.ro.