O fostă angajată la BCR, Alina Mihaela Popa, l-a păcălit chiar pe iubitul ei și a făcut o pagubă de 328.000 de lei. După ce cei doi au terminat facultatea, ea s-a angajat la bancă, iar iubitul ei și-a găsit de asemenea o slujbă și a început să strângă bani pentru o mașină, relatează Ziarul de Iași.

Concret, bărbatul, Adrian D., îi dădea banii iubitei sale, care ar fi trebuit să=i depună în cont, însă aceasta de fapt i-a folosit pe toți în scop personal și i-a golit contul.

Când bărbatul a mers în 2013 să verifice contul în care ştia că ar trebui să aibă în cont în peste 300.000 de lei, a avut surpriza să găsească doar aproximativ 200 de lei.

Inițial femeia l-a convins să nu depună plângere penală și au mers la notar unde s-a angajat, pe propria răspundere că îi va inapoia suma de 328.000 de lei. Ulterior însă, Adrian D. a executat-o silit și pentru că nu și-a recuperat toți banii a decis să facă plângere penală.

Femeia și-a recunoscut vina și a fost condamnată de Curtea de Apel Iaşi la trei ani de închisoare cu suspendare pentru înșelăciune.