PSD arată într-un filmuleț unde se duc banii de pensii. Social-democrații sunt de părere că liberalii mint românii că nu au bani pentru alocații și pensii, în timp ce cheltuie mii de euro pentru plimbări electorale.

„Acesta este standardul bunei guvernări liberale! Pentru români a fost decretată austeritatea, pentru PNL a început campania electorală cu elicopterul!

Românilor le spun că nu sunt bani pentru alocații și nici pentru pensii. În timpul acesta PNL aruncă mii de euro pentru plimbări electorale cu elicopterul.

Acesta este standardul bunei guvernări liberale! Bugetul țării a fost mutat la casieria partidului pentru ca liderii PNL să se plimbe pe banii românilor unde au ei chef.

În România lui Orban, distanțarea socială înseamnă cât de mult se îndepărtează liberalii de adevăratele probleme ale românilor”, au arătat cei de la PSD.

Ce va face PSD dacă dărâmă Guvernul?

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, susţine că prima măsură a social-democraţilor după demiterea Guvernului Orban prin moţiune de cenzură va fi creşterea pensiilor şi a alocaţiilor.

„Guvernul Orban ar face bine să nu mai amăgească nici pensionarii care sunt părinţii noştri, nici copiii, care sunt viitorul nostru. Să facă bine să iasă din jocul ‘ba creştem, ba nu creştem, ba ne mai gândim’ sau să facă un pas în spate de la butoanele guvernării, pe care o folosesc mai mult pentru interesele lor politice şi electorale.

Dacă nu, după ce vom depune o moţiune de cenzură împotriva acestui Guvern cinic, care şi-a administrat mai bine interesele economice şi politice decât pe cele ale românilor, cele două obligaţii, de majorare a pensiilor şi de dublare a alocaţiilor, vor fi îndeplinite foarte repede”, a menţionat acesta.