Cum poți instala WhatsApp Pink pe telefonul mobil?

Cum poți instala WhatsApp Pink pe telefonul mobil?

Nu este posibil să activați „modul roz” direct din aplicația mobila pentru că nu este implementată, încă, această funcție. Cu toate acestea, puteți opta pentru „modul roz” descărcând APK-ul WhatsApp Plus. APK înseamnă „Android Application Package”. Este o aplicație neoficială, care nu poate fi instalată dintr-un magazin de aplicații obișnuit.

Inițial, trebuie să creați o copie de rezervă a aplicației originale WhatsApp. După aceea, dezinstalați aplicația de pe telefonul mobil și descărcați imediat WhatsApp Plus APK. După aceea, permiteți telefonului să autorizeze instalarea de aplicații terțe pentru a continua procesul. La deschiderea WhatsApp, va trebui să introduceți codul de verificare. După aceea, puteți activa „modul roz”. Accesați SETĂRI, TEME, apoi selectați „tonul roz”.

APK-ul oferă mai multe culori: albastru, verde, argintiu, auriu, gri. În plus, puteți personaliza tonul manual după preferințele dumneavoastră.

WhatsApp nu va mai fi 100% gratuit din decembrie 2023

WhatsApp nu va mai oferi servicii gratuite în proporție de 100% pentru utilizatorii Android (Motorola, ASUS, Xiaomi, Samsung, Lenovo, Huawei, etc.). Începând din decembrie 2023, costurile vor apărea în ceea ce privește backup-urile pentru WhatsApp pe Google Drive. În esență, salvarea istoricului (mesaje, imagini, videoclipuri) nu va mai fi un serviciu gratuit. Actualmente, utilizatorii Android pot salva gratuit backup-urile pentru WhatsApp pe Google Drive datorită unui acord între Meta și Google.

Cu toate acestea, începând din decembrie 2023, vor putea beneficia de servicii gratuite doar pentru un spațiu de 15 GB. Pentru spațiul suplimentar, se vor aplica următoarele tarife lunare: 100 GB vor costa 1,99 euro, 200 GB vor costa 2,99 euro, iar doi terabytes vor implica o taxă de 10 euro pe lună.

Inițial, aceste taxe vor fi aplicate doar testerilor beta, însă începând cu anul 2024, toți utilizatorii vor fi supuși acestor costuri. Se preconizează că toate conturile utilizatorilor Android vor fi convertite în regim de plată în prima jumătate a anului viitor.

WhatsApp ar putea introduce reclame în curând

Will Cathcart, CEO-ul WhatsApp, a detaliat strategia companiei în ceea ce privește introducerea reclamelor. El a exclus categoric posibilitatea apariției acestora în caseta principală de mesaje, însă a deschis ușa pentru includerea lor în funcția Status (similară cu Stories) și în canale (care permit utilizatorilor să urmărească anumite subiecte).

Cu toate că zona principală de primire a mesajelor va rămâne liberă de reclame, alte părți ale aplicației ar putea găzdui publicitate, oferind astfel oportunități de monetizare. WhatsApp a discutat anterior despre adăugarea de reclame în funcția Status cu câțiva ani în urmă, însă această funcționalitate nu a fost niciodată implementată. Desi Will Cathcart a menționat-o ca pe o posibilitate, încă nu s-a materializat ideea până în prezent.

Will Cathcart
Will Cathcart (SURSA FOTO: Twitter)