"Ne străduim realmente să combinăm ce-i mai bun din televiziune cu ce este mai bun pe web", a declarat vicepreşedintele însărcinat cu dezvoltarea produselor, Shishir Mehrotra, informeză AFP.

"Expresia “video online” va dispărea pe măsură ce înregistrările video vor fi accesibile pe orice tip de aparat", a mai precizat Shishir Mehrotra.
"Exista o tonă de lucruri minunate pe YouTube, iar în prezent avem peste trei miliarde de vizualizări pe zi. Cu noua interfaţă am vrut să oferim utilizatorilor acces mai uşor la conţinutul pe care ei vor să-l vizualizeze", conform unui post de pe blogul oficial al companiei.

YouTube are de astăzi o nouă pagină de start şi un nou design pentru canale. În primul rând, noul home page (pagina de start) a fost redesenat astfel că acum în partea stângă se găseşte o listă cu canale pe care utilizatorul o poate personaliza după bunul plac. Utilizatorii îşi pot lega contul de YouTube cu cel de Google+ şi Facebook pentru a vedea ce împărtăşesc prietenii lor.

În privinţa canalelor, acestea au fost gândite în aşa fel încât utilizatorii să găsească mai uşor conţinutul pe care îl caută, iar cei de la YouTube spun că acum este mai uşor pentru oricine să încarce un clip pe site.

În luna iulie, YouTube a introdus un design experimental denumit Cosmic Panda, care a fost îmbunătăţit în urma feedback-ului de la utilizatori, iar astăzi noua interfaţă este mai curată şi mai simplă.
<iframe src="https://www.youtube.com/embed/W-ajXnrpkio?feature=player_embedded" width="640" frameborder="0" height="360"></iframe>