Prin această soluţie de comerţ electronic comenzile pot fi plasate şi plătite oricând,  24 de ore din 24, şapte zile pe săptămână. Extinderea afacerii în mediul online înseamnă un nou mod de a aborda potenţialii clienţi şi poate contribui semnificativ la creşterea volumului de vânzări.

Utilizând soluția eMagazin de la Ymens, companiile mici şi mijloci pot crea foarte uşor propriul  magazin online, în doar câteva minute și fără cunoștințe tehnice. Soluţia se adresează atât noilor antreprenori cât și companiilor care au deja vânzări în mediul offline. Cu eMagazin, costurile de operare a magazinului online sunt minime. Se reduc riscul și investiţiile în planificarea deschiderii de noi puncte de desfacere, în analizele de costuri și în căutarea spaţiilor necesare sau negocierea chiriilor.

„Cu soluţia eMagazin întâmpinăm nevoile IMM-urilor, din ce în ce mai atrase de beneficiile comerţului electronic. Managerii români au înţeles foarte bine potenţialul de dezvoltare a afacerii pe care îl oferă un magazin mereu accesibil prin internet. Soluţia în cloud cu care răspundem acestor nevoi este rapidă, practică și eficientă, în linie cu ambiţiile online ale business-urilor româneşti, ” declară Călin Butunoi, general manager Ymens.