Xerox îşi completează portofoliul de echipamente laser alb-negru cu multifuncţionalele WorkCentre 3210/3220, special concepute pentru birourile mici şi mijlocii. Acestea sunt compacte, de dimensiuni reduse, şi permit instalarea în locuri uşor accesibile sau chiar pe birou.

Echipamentele au funcţii de imprimare, scanare, copiere şi fax, şi volume de lucru considerabile, de până la max. 50.000 pagini lunar, pentru modelul WorkCentre 3220. Ambele modele sunt dotate cu două tăvi de hârtie, la care se mai poate adăuga una, ajungând astfel la o capacitate totală de 500 de coli. Beneficiind de un procesor de 360 MHz, viteză de până la 28 ppm (WorkCentre 3220) şi o memorie standard de 128 MB, care poate fi extinsă la 384 MB, se elimină astfel timpii de aşteptare în momentul lansării mai multor comenzi de imprimare.

„Multifuncţionalele Xerox WorkCentre 3210/3220 sunt foarte uşor de utilizat, configurat şi integrat în reţeaua internă a companiei”, a declarat Victor Tătaru, Office Solutions Marketing Manager, Xerox România şi Republica Moldova. „Biroul este un mediu în care angajaţii îşi desfăşoară majoritatea activităţilor zilnice, de aceea echipamentele de imprimare trebuie instalate în zone accesibile şi fără a ocupa mult spaţiu. WorkCentre 3210/3220 sunt proiectate special pentru a întruni aceste cerinţe”, a completat Tătaru.                

WorkCentre 3210/3220 pot imprima pe o gamă largă de suporturi, inclusiv carduri, folii transparente şi plicuri direct de pe un dispozitiv de memorie USB, datorită portului frontal uşor accesibil. În plus, acestea sunt echipate standard cu port de conectare directă la reţea – 10/100 BaseT Ethernet.

Serverul web intern, CentreWare IS, simplifică şi accelerează utilizarea zilnică prin acces imediat la o diversitate de funcţii, inclusiv setarea lucrărilor imprimantei, reglarea volumului de toner, disponibilitatea media, administrarea reţelei şi multe altele.

WorkCentre 3210/3220 sunt compatibile Energy Star pentru reducerea consumului de electricitate şi reduc consumul de hârtie cu funcţia de imprimare faţă-verso automată şi prin intermediul fluxurilor de lucru digitale de distribuire a documentelor.

Utilizatorii WorkCentre 3210/3220 beneficiază de asistenţă şi suport tehnic profesionist acordat de specialiştii de la Xerox şi de partenerii autorizaţi de pe întreg teritoriul ţării. Echipamentul poate fi achiziţionat de la partenerii de distribuţie ai Xerox România.

Preţul recomandat de producător pentru WorkCentre 3210 este 275 USD fără TVA, iar pentru WorkCentre 3220 este 388 USD fără TVA.

Xerox România şi Republica Moldova este subsidiară a companiei Xerox, având o activitate pe piaţa locală de peste 35 de ani. Alături de cei 6 distribuitori, 27 de concesionari şi peste 180 de reselleri autorizaţi, Xerox România şi Republica Moldova oferă atât companiilor, cât şi clienţilor individuali soluţii, echipamente şi media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor.

Portofoliul companiei cuprinde echipamente multifuncţionale şi imprimante alb-negru şi color, destinate atât mediului de afaceri, cât şi utilizatorilor individuali. Acestora li se adaugă diverse suporturi de hârtie, pentru imprimarea de calitate a oricărui tip de documente.