Wizz Air va aloca iniţial o aeronavă Airbus A320 şi va deschide 8 rute noi către Cork (Irlanda), Londra-Luton, Doncaster-Sheffield (Marea Britanie) Eindhoven (Olanda), Barcelona (Spania), Roma-Fiumicino, Milano-Bergamo (Italia) şi Stockholm Skavsta (Suedia).

Toate zborurile sunt disponibile spre vânzare pe wizzair.com, cu tarife pornind de la 23 Euro, pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse.

"Am vândut peste 40.000 de bilete pe rutele din Lituania, înainte de a inaugura operaţiunile în Vilnius, ceea ce  indică o cerere mare pentru experienţa de călătorie Wizz Air. Wizz Air a devenit lider pe sectorul low cost pe toate pieţele în care compania deţine baze aeriene, ceea ce ne dorim şi pentru piaţa din Lituania”, a declarat  Jozsef Varadi, CEO Wizz Air

Wizz Air a transportat 9,8 millioane de passageri în ultimele 12 luni. Flota companiei este compusă în prezent din 35 de aeronave Airbus A320 care operează din 13 baze aflate în Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina, Cehia, Serbia şi Lituania. Cea de-a 15-a bază din Tirgu-Mures, România vor deveni operaţională din iunie 2011.