De la primul zbor din 19 mai 2004, din Katowice, în sudul Poloniei, Wizz Air a devenit cea mai mare linie aeriană din centrul şi estul Europei, operând de la 15 baze în Polonia, Ungaria, România, Bulgaria, Ucraina, Cehia, Serbia şi Lituania. Numărul de pasageri transportaţi în ultimele 12 luni a depăşit 10 milioane, cu 22% mai mult faţă de precedentele 12 luni.

Wizz Air operează una dintre cele mai noi flote din lume, alcătuită din 35 de aeronave A320. Compania deţine o comandă de alte 104 aeronave ce vor fi livrate în conformitate cu planurile de creştere ale companiei în anii ce urmează. 
“Wizz Air operează una dintre cele mai noi flote din industrie, are o reţea eficientă de destinaţii, oferind zboruri directe către cele mai importante centre regionale din Europa şi deţine un sistem eficient şi convenabil de rezervări online. Toate acestea permit companiei să opereze cu una dintre cele mai low cost structuri din industrie şi să ofere preţuri cu adevărat accesibile”, a declarat József Váradi, CEO Wizz Air.
“Wizz Air a evoluat foarte mult în ultimii 7 ani. De la ideea de a pune bazele unei linii aeriene low cost în Europa Centrală şi de Est şi de a inspira cât mai mulţi oameni să zboare, Wizz Air a devenit cea mai mare linie aeriană din regiune, devenind lider pe segemtul low cost în fiecare ţară în care deţine baze operaţionale”, a adăugat Váradi.
Wizz Air a transportat peste 10 millioane de passageri în ultimele 12 luni. Flota companiei este compusă în prezent din 35 de aeronave Airbus A320 care operează din 15 baze aflate în Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina, Cehia, Serbia şi Lituania.