Cursele vor începe din octombrie 2018, iar pasagerii Wizz vor avea la dispoziție trei zboruri săptămânale din București și câte două din Cluj-Napoca și Iași. Wizz Air este singura companie care va conecta Cluj-Napoca și Iași de legendarul oraș englez, la tarife ce încep de la doar 109 RON*. Biletele se află deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația Wizz.

Liverpool este unul dintre cele mai populare orașe din Marea Britanie, port la Marea Irlandei, recunoscut în special pentru performanțele echipelor de fotbal, FC Liverpool și FC Everton, și a faptului că acolo s-a format legendara trupă The Beatles. Cu o istorie de peste 700 de ani, Liverpool are o moștenire culturală considerabilă și găzduiește, printre altele, cea mai mare catedrală anglicană din Marea Britanie și prima bibliotecă publică. Noua destinație anunțată este al patrulea oraș englezesc disponibil în rețeaua extinsă Wizz, care oferă acum 144 de rute către 22 de țări din întreaga Europă și dincolo de granițele ei. 

În 2018, 24 de noi rute au fost deja anunțate din România, spre destinații populare precum Atena din București și Cluj-Napoca, Nisa, Lyon sau Salonic din Iași. Wizz Air operează de pe zece aeroporturidin România cu o flotă tânără formată din 25 de aparate de zbor, inclusiv 5 Airbus A321 noi și ultra-eficiente, cu 230 de locuri, și o echipă formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajați locali.

 

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR SPRE LIVERPOOL:

 

Oraș de plecare

Zilele de operare

Data de începere

Prețuri de la*

București

marți, joi, sâmbătă

30 octombrie 2018

109RON*

Cluj-Napoca

luni, vineri

29 octombrie 2018

109 RON*

Iași

luni, vineri

29 octombrie 2018

109 RON*