Mai jos, ne îndreptăm atenția spre 3 partide de neratat pentru care am selectat și câteva din cele mai populare ponturi la pariuri.

  1. Manchester United – Liverpool: sub 2.5 goluri – cotă 2.02 

În 16-imile Cupei Angliei este programată duminică, de la ora 19:00, partida Manchester United – Liverpool. Acest meci poate fi vizionat inclusiv prin Live Streaming la Unibet TV. Interesant este că cele două formații s-au întâlnit și cu o săptămână în urmă, scor 0-0 în Premier League. Am putea să vedem din nou un meci închis, cu formații care nu își asumă riscuri prea mari. În ultimele 4 întâlniri directe dintre Manchester United și Liverpool, pe tabela de marcaj s-au consemnat maximum 2 goluri / meci. Astfel, o idee foarte atractivă la pariuri online pare varianta sub 2.5 goluri – cotată cu 2.02 la agenția de pariuri online Unibet.

 

  1. FC Botoșani – Dinamo: nu înscriu ambele formații – cotă 1.78 

 

Tot despre puține goluri este vorba și în acest pont la pariuri pe Liga 1, însă pentru cota 1.78 oferită de Unibet trebuie selectată opțiunea conform căreia nu înscriu ambele formații în meciul FC Botoșani – Dinamo București din Liga 1. Aparent, ambele formații au spirit ofensiv, însă în ultima perioadă nu sunt deloc în forma așteptată de fani. În numai 3 din ultimele 10 meciuri directe, atât Dinamo, cât și FC Botoșani au marcat. Dacă mai luăm în calcul și vremea rece de la momentul disputării partidei (duminică seara, ora 20:00), sunt șanse să vedem un meci fără reușite la ambele porți. 

  1. Alaves – Real Madrid: ambele marchează – cota 1.81  

 

Iată și un pont de pariere cu goluri la ambele porți. Vorbim despre Real Madrid și Alaves, formații care joacă de obicei deschis în întâlnirile directe. Meciul actual, programat în La Liga, se va juca sâmbătă, de la ora 22:00, putând fi urmărit prin Live Video la Unibet TV. Real Madrid trebuie să își spele imaginea după eliminarea neașteptată din Cupa Spaniei, unde a fost învinsă de echipa de liga a treia Alcoyano. 

Dar Alaves nu este deloc o grupare ce poate fi învinsă simplu, chiar dacă are în istoricul recent trei înfrângeri la rând. În noiembrie 2020, Alaves a câștigat chiar pe terenul lui Real Madrid, scor 2-1. În două din ultimele trei meciuri contra lui Real Madrid, cei de la Alaves au reușit să puncteze. Ținând cont de toate aceste informații, precum și de faptul că Alaves a pierdut cu 1-2 ultimele partide jucate acasă (contra lui Atletico și Sevillia), merită încercat pariul pe faptul că ambele formații înscriu – la o cotă de 1.81 în oferta Unibet.