Quicken Loans a precizat că banii vor fi acordaţi pariorului care va reuşi să umple fără greşeală tabloul fazelor finale ale turneului de baschet universitar masculin din 2014.

Sarcina nu este deloc la îndemână, pentru că la acest turneu cu eliminare directă participă 64 de echipe, iar surprizele în rezultatele meciurilor nu sunt deloc rare.

Punctul culminant al turneului urmărit cu mare atenţie în Statele Unite atinge paroxismul cu prilejul ultimelor tururi disputate în timpul 'March Madness' (nebunia lunii martie). Turneul final se va disputa în acest an între 18 martie şi 7 aprilie.

Concursul de pronosticuri este deschis primilor 10 milioane de jucători înscrişi.

Eventualii câştigători vor putea alege să primească timp de 40 de ani câte 25 de milioane de dolari anual ori să încaseze marele premiu dintr-o dată, când însă acesta va fi de numai 500 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, un profesor de matematică de la universitatea DePaul din Chicago, Jeffrey Bergen, a ţinut să îi tempereze pe optimişti. El a ţinut să atragă atenţia, în paginile cotidianului New York Times, că nu va exista niciun câştigător. Şansele de a găsi învingătorii din toate meciurile, a calculat el, sunt de unu la nouă trilioane (cifra nouă urmată de 18 de zero).AGERPRES