Ziua de Dragobete a dus la un scandal monstru între Vulpița și Viorel. Ce trebuia să fie o celebrare a dragostei s-a transformat într-un adevărat coșmar. Astfel, cei doi au petrecut ca la carte, iar Veronica i-a pregătit soțului ei o surpriză de zile mari, o cină romantică perfectă! Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsură neașteptată, iar Vulpița, cea mai nouă vedetă de la Acces Direct, a izbucnit în lacrimi, în direct, spunând că se omoară.

Motivul scandalului dintre cei doi

Se pare că imediat după cina romantică, Viorel ar fi urcat în mașina unei femei misterioase, lucru care a enervat-o la culme pe Veronica Stegaru, care nu a avut nicio reținere să spună, în direct, că vrea să se sinucidă.

„Puteam și eu să merg la unul în mașină”, a strigat Veronica în lacrimi.

Imediat după ce a început cearta, Viorel nu a stat deloc pe gânduri și i-a reproșat Veronicăi faptul că ea a făcut lucruri mult mai grave, peste care el a reușit să treacă și chiar să le uite.

„Tu când ai făcut câte ceva, eu nu am făcut ce ai făcut tu. Asta e femeia care mă angajează mâine”,i-a spus Viorel soției lui, extrem de deranjat de remarca acesteia.

„Viorele, te bat! Am ajuns proastă…” a mai spus Veronica, printre lacrimi.