Vremea Meteorologii au anunțat vreme frumoasă și cer senin în zonele de deal și de munte. În sudul și estul țării vor exista condiții de ceață persistente și depuneri de gheață. De asemenea, ne putem aștepta la fulguieli și burniță pe arii restrâne. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 10 grade, mai scăzute, spre -4 grade, în zonele cu ceaţă persistentă. La noapte, temperaturile minime vor fi cuprinse între -17 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 1…2 grade pe litoral.

Sâmbătă, 18 ianuarie

Vremea În zonele joase vor exista condiții de ceață, iar izolat se anunță depuneri de gheață, polei, burniță și fulguieli. La deal şi la munte cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 şi 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 şi 2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -19 grade.

Duminică, 19 ianuarie

Vremea În sudul şi estul ţării se anunță ceață, iar cerul va fi înnorat. La deal şi la munte cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -3 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -15 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 1 grad pe litoral.

Luni, 20 ianuarie

Vremea Și în prima zi din săptămână ceața continuă să persiste mai ales dimineața și noaptea. Izolat și trecător vor exista condiții de burniță sau fulguieli. Vântul va sufla în general moderat pe crestele montane precum şi în Moldova, Dobrogea şi Bărăgan, iar în restul teritoriului va fi slab. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 şi 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 şi 0 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.