„Revin la realitatea politică. Nu țin neapărat să supăr sau să jignesc pe cineva. Dar Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată toate accesele și atitudinile dictatoriale.

Și de ce să iasă unul in piata si sa vorbeasca saptamanal la televizor sa arate niste lucuri evidente doar sa vorbeasca despre ele, si atunci cel mai bine se intampla niste abuzuri, si anume este luat un drept de a putea comunica – dreptul la comunicare, la a vorbi liber, pentru a nu deranja. Este foarte simplu.

Majoritatea îi ciugulesc din palmă, și lui, și Guvernului.

Mai apar din cand in cand semne, niste actiuni, destul de timide, un fel de contre.

Dar in final toata lumea devine inteleapta si cu multe plecaciuni se merge inainte spre ce? Spre o situatie destul de rea”, a declarat Liviu Dragnea în interviul acordat pentru Realitatea PLUS.

Încarcerat pentru trei ani și șase luni

Lovitură grea pentru fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. Acesta a fost citat de DNA. Totuși, Dragnea este optimist și se consideră nevinovat în dosarul în care este implicat.

Este vorba despre dosarul Tel Drum, iar DNA i-a trimis o citație în care este chemat în calitate de inculpat.

”Mâine sunt citat la DNA în dosarul cu Tel Drum care brusc, după 3 ani, este pus din nou pe tapet, cu puţin timp înainte de campania electorală. Să se discute despre acest dosar în care – şi dacă mă întrebi de ce sunt acuzat, sincer nu ştiu. Era vorba despre două drumuri făcute cu fonduri europene.

Drumurile există. Eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri importante din judeţul ăla”, a declarat Dragnea într-un interviu acordat din închisoare fostei sale consiliere Anca Alexandrescu.