Marcel Ciolacu a declarat la Antena 3 că dorește ca anul acesta, Parlamentul să funcționeze în sesiune extraordinară, concret să nu aibă vacanță parlamentară. În plus, liderul interimar social-democrat a declarat că va veni cu o moțiune de cenzură dar nu în această perioadă.

„Lucrăm la un proiect politic şi la un proiect legislativ economic, împreună şi cu alţi parteneri politici de la alte formaţiuni şi când vom avea creionat acest proiect şi această variantă economică pentru români, vom veni cu o moţiune de cenzură, sub nicio formă în această perioadă de stăre de urgenţă sau stare de alertă. Am propus colegilor mei ca în lunile iulie şi august Parlamentul să funcţioneze în sesiune extraordinară, cu alte cuvinte, să nu avem vacanţă parlamentară”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Ciolacu, avertisment pentru economie

Liderul interimar PSD a declarat că din punct de vedere economic, dacă o ținem tot așa, în România va fi dezastru.

Mai mult decât atât, acesta a spus că, momentan, înafară de proiectul economic propus de PSD, nu mai există altul.

”Dacă vom continua aşa, cel puţin economic va fi un dezastru în România. Nu avem niciun proiect economic până acum decât cel propus de Partidul Social Democrat pe termen scurt şi mediu, în 28 de puncte, din partea guvernului sau a preşedintelui, pentru că preşedintele comunică şi în numele guvernului până acum, coerent sau măcar să ni se explice ce urmează. Noi nu ştim, în continuare nu se fac testările, noi nu ştim câţi oameni sunt infectaţi în acest moment în România”, a mai spus liderul PSD.