Cardul de credit Citi Vodafone Plus aduce numeroase beneficii utilizatorilor Vodafone: aceştia primesc un bonus de 500 de puncte de loialitate la prima tranzacţie cu cardul şi câte 8 puncte pentru fiecare 10 lei cheltuiţi, la cumpărăturile obişnuite: în toate supermarket-urile şi hypermarket-urile, în benzinării, magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte, restaurante şi baruri, cinematografe şi la orice achiziţie a produselor şi serviciilor Vodafone.
Deţinătorii cardului beneficiază de opţiunea de plată automată a facturii Vodafone din contul cardului şi primesc reduceri speciale în reţeaua Citi Partner, la peste 1200 de comercianţi din întreaga ţară (hoteluri, restaurante, magazine, agenţii de turism, săli de fitness, centre medicale), printre care se numără Domo, Otter, Geox, Mango, Sony Center, Oxette, Swatch, Cellini şi mulţi alţii.
Nu în ultimul rând, deţinătorii cardului Citi Vodafone Plus beneficiază de acces gratuit în 17 muzee importante din ţară, printre care Castelul Peleş, Castelul Bran, Muzeul Brukenthal, Muzeul Satului, Muzeul Naţional de Istorie al României, Muzeul Naţional de Artă al României.
Alte beneficii ale utilizării cardului: tranzacţii şi asistenţă 24/7 prin CitiPhone, Citibank Online şi Citi Mobile, plăţi contactless (clientul nu este nevoit să scoată cardul din portofel pentru efectuarea plăţilor).
Cardul de credit Citi Vodafone Plus este destinat exclusiv clienţilor Vodafone, abonaţi persoane fizice. Informaţii suplimentare privind procesul de eliberare a cardului, precum şi criteriile de eligibilitate pot fi găsite la adresa www.citibank.ro.
Programul de loialitate „Vodafone pentru tine” păstrează toate beneficiile anterioare precum: acumularea de puncte în funcţie de vechimea în reţea şi de valoarea facturii, precum şi utilizarea cardurilor cobranded existente în portofoliu. 
Ca noutate, clienţii Vodafone pot acum să folosească  şi magazinul online  pentru a-şi valorifica mai usor şi mai rapid punctele de loialitate.