Mai mult, timp de un an, utilizatorii vor beneficia de trafic dublu de date, pentru extraopţiunile de internet pe mobil ce includ 500MB, 1GB si 1,5GB, la abonamentele încheiate pe o durata de 24 de luni, se arată într-un comunicat Vodafone.

Versiunea de 32GB a Samsung Galaxy S III va fi disponibilă, în exclusivitate pentru România, utilizatorilor Vodafone.

Samsung Galaxy S III are un ecran de 4,8 inch HD Super AMOLED, cu o rezoluţie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core cu o viteză de 1,4GHz,  camere foto de 8MP şi de 1,9MP. Software-ul de fotografiere a telefonului permite recunoaşterea facială, iar terminalul este capabil să sincronizeze imaginile din galeria foto cu profilul prietenilor din reţelele sociale.

Noul Galaxy S III dispune de funcţia ‚Smart stay’, prin intermediul căreia detectează privirea utilizatorilor, prin camera frontală, şi ajustează automat setarea luminozităţii ecranului. Mai mult, interfaţa ‚S Voice’ permite utilizarea prin comenzi vocale a unor funcţii precum alarmă, redarea audio, ajustarea volumului sau trimiterea mesajelor. În plus, prin funcţia ‚Direct call’, în momentul în care un contact din agenda este afişat pe ecran, sau utilizatorul scrie un mesaj, telefonul apelează direct numărul respectiv, prin simpla ridicare a smartphone-ului la ureche.