Opţiunea Internet pe mobil 50 MB oferă utilizatorilor cu nevoi ocazionale de browsing acces la Internet şi e-mail, pentru 2 euro / lună, fără perioadă contractuală. Utilizatorii care semnează un contract cu durata de 12 luni, pot alege această opţiune pentru 1,5 euro / lună.
Clienţii Vodafone pot alege şi opţiunea Internet pe mobil 250 MB  pentru un tarif lunar de 4 euro, fără perioadă contractuală. Pentru un abonament încheiat pe o perioadă de 12 luni, costul opţiunii scade la 3 euro / lună.
Pentru clienţii cu nevoi extinse de browsing, opţiunea Internet pe mobil 500 MB  este disponibilă pentru 7 euro/lună, fără perioadă contractuală. De asemenea, tariful opţiunii este de 5,5 euro / lună pentru contractele încheiate pe o durată de 12 luni.
În plus, Vodafone România pune la dispoziţia abonaţilor şi opţiunea Internet pe mobil 1GB, la un tarif lunar de 12 euro. Costul opţiunii devine 9 euro / lună pentru abonamentele cu durata de 12 luni.
Abonaţii serviciilor Vodafone pot alege astfel opţiunea care le acoperă cel mai bine nevoile de comunicare online, pentru descărcare de aplicaţii, streaming, jocuri, videoclipuri sau acces la conţinutul din portalul Vodafone live!.  
Înaintea de lansarea acestor noi planuri tarifare, utilizatori aveau la dispoziţie trei extraopţiuni prin care să achiziţioneze servicii de net mobil:  50 MB pentru 2,07 euro/lună, 250 MB pentru 4,16 euro/lună şi 0,5 euro pe fiecare accesare a datelor mobile în afara portalului Vodafone live!.
Clienţii Vodafone beneficiază de cea mai extinsă acoperire pentru serviciile de Internet mobil, disponibile la nivel naţional, pentru 90% din populaţia României, la viteze de până la 21,6 Mbps.