Vodafone, primul operator din România care a lansat serviciile de roaming 4G, adaugă acum Australia, Africa de Sud, Brazilia, Croaţia, Canada, Cehia, Irlanda, Israel, Japonia, Malaezia, Peru, Qatar, Rusia, Singapore, Slovenia, Sri Lanka, SUA şi Thailanda în aria de acoperire.

“Perioada Sărbătorilor se apropie şi Vodafone deja a făcut paşi importanţi pentru a se asigura că utilizatorii săi beneficiază, în străinătate, de servicii de roaming 4G fără costuri suplimentare. Astfel, clienţii noştri se pot bucura de vacanţe şi de călătoriile de afaceri beneficiind de conexiuni de mare viteză pentru vizionarea de videoclipuri, streaming-ul de muzica, navigarea online, productivitatea online şi multe altele, în 33 de ţări din întreaga lume.Vom continua să extindem lista de ţări în care serviciile de roaming 4G sunt disponibile, în timp ce vom oferi şi utilizatorilor din străinătate care călătoresc în România acces la reţeaua avansată 4G a Vodafone România, certificată în multiple rânduri”, a spus Ravinder Takkar, preşedinte şi CEO, Vodafone România.

Vodafone România a adăugat şi Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elveţia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelandă, Olanda şi Taiwan în aria de acoperire a serviciilor de roaming 4G, pe parcursul acestui an. Serviciile de roaming 4G sunt disponibile, din noiembrie 2013, şi în Portugalia, Spania, Grecia şi Italia. Utilizatorii Vodafone România se pot bucura de serviciile de roaming 4G în străinătate în aceleaşi condiţii ca şi în ţară.

În România, Vodafone are acoperire 4G în unele dintre cele mai importante oraşe, cum ar fi: Bucureşti, Arad, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi, Timişoara, Baia Mare, Botoşani, Buzău, Brăila, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Tîrgu Mureş.