Ravinder Takkar a ocupat poziţia de CEO Vodafone Partner Markets, din ianuarie 2012, până în prezent. Din acest rol, Ravinder a contribuit la creşterea business-ului, prin extinderea prezenţei Vodafone şi adăugarea de noi parteneri, precum Zain Group (Kuveit, Bahrain, Iordania, Arabia Saudită şi Irak), Plus GSM (Polonia), Vodafone Brazilia, FarEasTone (Taiwan) şi Vinaphone (Vietnam).

Ravinder s-a alăturat echipei Vodafone în 1994 şi a avut numeroase poziţii executive, atât în Vodafone Group, cât şi în companiile cu capital comun (joint ventures), printre care: Director Enterprise şi Director de Strategie la Vodafone India, Group Manager de Dezvoltare pentru Vodafone Live, CTO la Vizzavi, precum şi alte roluri operationale în Vodafone Spania şi Vodafone Portugalia. Ravinder a fost membru al Board-ului la Vodafone India şi la Indus Towers (joint venture intre Vodafone India, Airtel şi Idea). Înainte de a lucra pentru Vodafone, Ravinder a fost consultant de management la DMR Group.

Până la 1 mai 2014, când Ravinder se va alatura echipei din România, Giovanni Chiarelli va prelua poziţia de CEO Interimar al Vodafone România. Giovanni va continua să fie, în acelaşi timp, şi CTO al companiei, poziţie pe care o ocupă din 2012.

Ravinder Takkar, 45 de ani, este licenţiat în Informatică al Universităţii Loyola Marymount, Los Angeles. De origine indiană, Ravinder este şi cetăţean american şi va fi însoţit în România de familia sa. Fostul CEO al Vodafone România, Inaki Berroeta, a preluat de la 1 martie funcţia de CEO al Vodafone Hutchison Australia. Berroeta a fost director general al Vodafone România din decembrie 2010.