Vodafone, numărul doi pe piaţa locală telecom, oferă începând de astăzi, tuturor abonaţilor tarife promoţionale reduse pentru fiecare apel în roaming, în cadrul opţiunii Vodafone Passport, în 15 state europene.

Astfel, utilizatorii pot iniţia de acum apeluri în roaming la un tarif de 0,6 euro/apel, faţa de 0,75 euro (fara TVA), pentru a beneficia de tariful standard naţional pe minut pe întreaga durata a convorbirii.  În plus, reducerea se aplică şi pentru costul apelurilor primite în roaming.

Noua ofertă este valabilă în Austria, Belgia, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elveţia şi Marea Britanie, state preferate de utilizatori pentru călătorii, în perioada vacanţelor de iarnă.

Pentru a beneficia de  promoţia de iarnă, utilizatorii trebuie doar să îşi activeze opţiunea Vodafone Passport Promo. Mai multe informaţii sunt disponibile la adresa www.vodafone.ro/roaming.

Pentru utilizatorii ce comunică în roaming, Vodafone  a extins recent numărul ţărilor în care este  valabilă opţiunea Vodafone Passport la 45, acoperind acum atât statele membre UE cât şi alte state din afara Europei. Noile destinaţii în care opţiunea Vodafone Passport are valabilitate sunt: Croaţia, Egipt, Norvegia, Liechtenstein, Ghana, Hong Kong, Singapore, Reunion, Islanda, India, Malaezia, India şi Qatar.

Vodafone România oferă servicii de voce în roaming în 152 ţări din lume, prin acordurile încheiate cu peste 360 de operatori mobili.