Noua ofertă este disponibilă şi pentru clienţii companii, abonaţi la serviciile Vodafone. Astfel, pentru un tarif de trei euro pe lună, suplimentar abonamentelor de internet pe mobil, utilizatorii primesc cu 50% mai mult trafic şi un SIM suplimentar, pentru conectarea la internet a PC-ului,  tabletei sau laptopului.  Mai mult, opţiunea aduce şi un modem de date gratuit, ce permite viteze de download de până la 7,2 Mbps.

Utilizatorii de tablete, laptop-uri sau PC-uri pot opta între mai multe pachete de Internet mobil, ce includ câte un modem de date gratuit şi pornesc de la 9 euro/lună (TVA inclus), cu un trafic iniţial de 2GB, pentru abonamentul Internet Nelimitat Standard.

„Vrem să oferim abonaţilor noştri posibilitatea de a naviga online de pe orice terminal, fără a fi nevoiţi să aleaga între un pachet de date pentru telefon, sau browsing-ul pe tabletă, laptop sau PC”, a declarat Dragoş Chivu, director, data marketing, Vodafone România.

Pentru abonamentul Plus, de 12 euro/luna (TVA inclus), traficul oferit este de 4GB. Utilizatorii cu nevoie extinse de navigare online primesc de acum 6GB la abonamentul Extra, în valoare de 14 euro/lună (TVA inclus).  Cele trei pachete includ şi 100 SMS-uri lunare gratuite în reţea, alături de serviciul de securitate PC Protection, gratuit pe durata primelor două luni de abonament.

Mai mult, abonaţii pot opta pentru pachetul Profesional, cu un trafic iniţial inclus de 18 GB, la un tarif de 19 euro/lună (TVA inclus). Utilizatorii primesc gratuit şi un hotspot ce permite conectarea simultană online a până la cinci terminale. În plus, abonamentul include şi 100 SMS-uri lunare gratuite în reţea, alături de acces extins la soluţia de securitate PC Protection.

La depăşirea traficului iniţial lunar, viteza va fi de până la 128 kbps download şi 64 kbps upload, iar browsing-ul suplimentar nu va fi taxat.