Pentru pachetul Standard, cu un tarif de 9 euro/lună (TVA inclus), abonaţii Vodafone Mobile Broadband primesc trafic dublu de Internet mobil, de 2GB. De asemenea, pentru abonamentul Plus, de 12 euro/lună (TVA inclus), traficul oferit devine 4GB, iar utilizatorii cu nevoie extinse de navigare online primesc de acum 8GB la abonamentul Extra, în valoare de 15 euro/lună (TVA inclus).
De asemenea, de acum, Vodafone oferă utilizatorilor şi noul pachet Internet Nelimitat Profesional, cu un trafic iniţial inclus de 18 GB, la un tarif de 19 euro/lună (TVA inclus). Utilizatorii primesc gratuit şi un modem ce permite viteze de până la 21,6 Mbps.
În plus, şi utilizatorii Cartelei Internet Vodafone primesc trafic dublu de date, vala bil timp de 30 de zile: 2GB pentru 9 euro credit pentru utilizatorii cu nevoi ocazionale de navigare online, 4GB la un tarif de 12 euro credit şi respectiv 8GB trafic inclus de date pentru utilizatorii cu nevoi avansate, pentru 15 euro credit.
Vodafone a fost certificată drept cea mai performantă reţea GSM/UMTS/CDMA din România, pentru serviciile de date mobile, în urma primelor măsurători efectuate asupra operatorilor locali, pentru cei mai importanţi indicatori de reţea.

Măsurătorile de performanţă a reţelei au fost realizate de P3 communications, auditor independent şi unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de testare şi auditare a reţelelor şi serviciilor de comunicaţii, la nivel internaţional.

Clienţii Vodafone beneficiază de cea mai extinsă acoperire pentru serviciile de Internet mobil, disponibile la nivel naţional, pentru 90% din populaţia României, la viteze de până la 21,6 Mbps.