Prin intermediul acestui program interactiv, Vodafone România oferă tuturor patronilor firmelor mici şi mijlocii, interesaţi să îşi dezvolte afacerea, soluţii reale pentru implementarea ideilor lor.
Întâlnirile online cu experţi şi consultanţi profesionişti din România vor avea o frecvenţă lunară şi se vor desfăşura pe teme de interes pentru mediul antreprenorial, cum ar fi accesarea fondurilor europene de către orice persoană juridică, modificările aduse Codului Muncii etc. Înscrierile sunt deschise oricărui tip de afacere, indiferent de mărime, domeniu de activitate sau număr de angajaţi, iar accesul la video-conferinţele susţinute în cadrul Vodafone Business Partner este gratuit.
„Lansăm Vodafone Business Partner din convingerea că antreprenorul din România are nevoie de consultanţă de calitate, de soluţii concrete de dezvoltare a afacerii, mai ales în contextul actual de business,” a declarat Gabriela Matei, Chief Commercial Officer Enterprise Business Unit, Vodafone România.
Prima video-conferinţă online va avea loc miercuri, 18 mai, începând cu ora 16:00. Invitatul este Radu Onofrei, consultant la RomActiv Business Consulting, una dintre cele mai perfomante firme de consultanţă din România, având peste 450 de proiecte realizate pe diverse scheme de finanţare din domenii precum turism, agricultură, energie regenerabilă,  procesarea produselor agricole şi forestiere, panificaţie, IT sau administraţia publică.
Cu o experienţă de peste 8 ani în domeniu, Radu Onofrei va vorbi despre posibilităţile pe care firmele mici şi mijlocii le au pentru finanţarea afacerii din surse non-bancare (fonduri europene) şi va răspunde întrebărilor referitoare la accesarea de fonduri.
Următorul seminar va fi susţinut în luna iunie pe tema “Interpretează şi aplică Codul Muncii în avantajul afacerii tale”.