iPhone 4S va putea fi cumpărat începând cu 11 noiembrie de la Vodafone la preţuri cuprinse între 0 şi 599 euro, în funcţie de tipul de abonament şi configuraţia telefonului. Primii clienți iPhone 4S de joi noapte vor avea o reducere specială și vor primi și un cadou surpriză.
Lansat pe 4 octombrie, iPhone 4S a înregistrat vânzări record, peste patru milioane de unităţi în primele două zile.
iPhone 4S este terminalul de vârf al momentului din gama iPhone, dotat cu specificaţii revoluţionare, ce includ noul processor dual-core Apple A5, ce asigură o performanţă de top şi grafică excelentă, o cameră complet schimbată, cu posibilităţi optice avansate şi înregistrare video integrală HD la o rezoluţie de 1080p.

Lansarea iPhone 4S aduce şi noul iOS5, cel mai avansat sistem de operare din lume, cu peste 200 de noi specificaţii. De asemenea iPhone 4S dispune de iCloud, un revoluţionar set de servicii gratuite bazate pe tehnologia Cloud, compatibil cu iPhone, iPad, iPod Touch, Mac sau PC, ce stochează automat, wireless, conţinutul propriu şi îl face disponibil pe toate.
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/8uS6d7fsPnM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>