Vodafone lansează o nouă ofertă de abonamente, cu şase categorii de pachete ce includ minute şi SMS-uri în reţea, minute şi SMS-uri naţionale, precum şi trafic de Internet pe mobil.

 „Cu noua oferta de abonamente Vodafone,  am simplificat structura pachetelor noastre şi am adăugat valoare incluzând trafic de Internet pe mobil în toate categoriile de abonamente, din dorinţa de a-l face accesibil tuturor utilizatorilor noştri. Datele noastre arată că o mare parte a utilizatorilor au nevoi minime de Internet pe mobil, în special pentru navigare şi Messenger, aşa cum alţi utilizatori au nevoi extinse, pe care le-am adresat, de asemenea, în oferta noastră. Mai mult, clienţii nostri vor putea alege mai uşor tipul de abonament dorit întrucât structura abonamentelor va fi aceeaşi – minute, mesaje şi trafic de internet”, a declarat Andreea Cramer, Director Voice Marketing, Vodafone România.

Tarifele după depăşirea serviciilor incluse în abonament sunt : 0.148 €/min pentru apelurile in retea, 0.21 €/min pentru apelurile în alte reţele,  0.062 €/SMS pentru SMS, 0.2 €/MB pentru traficul de internet pe mobil.

Ofertele sunt disponibile pentru clienţii noi şi existenţi, pentru contractele pe 1 an/2 ani.