Potrivit operatorului telecom, noile soluţii de supraveghere video generează un avantaj competitiv pentru clienţi, prin îmbinarea calităţii reţelei Vodafone România, certificată pentru cele mai bune rezultate de voce şi date între operatorii de telefonie mobile din ţară, cu un software de management video (VMS) recunoscut la nivel mondial.

"Soluţiile de supraveghere sunt complet integrabile la nivel centralizat, spre exemplu, cu modulele de control al accesului, detecţie a incendiilor sau identificare a numerelor de înmatriculare, securizând astfel întregul perimetru al punctelor de lucru ale clienţilor. De asemenea, companiile care optează pentru soluţiile de supraveghere video beneficiază de serviciile Vodafone România, companie certificată pentru capacitatea de recuperare şi continuitate a operaţiunilor sale, în situaţii neprevăzute. Vodafone România a fost certificată, recent, pentru Managementul de Continuitate a Afacerii (BCM), conform standardului ISO 22301, de către Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA)', se arată în comunicatul citat.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Compania are divizii în 26 de ţări, 54 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 martie 2015, Vodafone avea 445,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

SURSA: Agerpres