„Cu noul Samsung Galaxy Nexus, utilizatorii Vodafone vor fi în permanenţă conectaţi la informaţii şi se vor bucura de experienţa superioară oferită de cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android. Utilizatorii cu nevoi extinse de comunicare vor beneficia, în scurt timp, de un smartphone de ultimă generaţie, pus în valoare de avantajele reţelei Vodafone: cea mai mare acoperire broadband, pentru 90% din populaţia ţării, precum şi cele mai bune performante de date mobile”, a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone România.
Galaxy Nexus are un procesor de 1,2 GHz, un ecran de 4,65 inch HD Super AMOLED cu rezoluţie 1.280X720 pixeli, 1GB RAM şi o grosime de doar 8,94m.

Noua versiune a sistemului de operare, Ice Cream Sandwich, aduce o nouă dimensiune platformei Android. Telefonul beneficiază de o interfaţă actualizată, multi-tasking îmbunătăţit, un nou sistem de notificări, hotspot Wi-Fi şi capacităţi NFC. În premieră pentru sistemul de operare Android, navigaţia tactilă, controlată prin software, înlocuieşte tastele fizice. 
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/-F_ke3rxopc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>