Noul site pentru mobil este optimizat pentru terminalele ce funcţionează cu sistem de operare iOS şi Android şi oferă utilizatorilor un design adaptat, în funcţie de rezoluţia terminalului folosit pentru navigare. Pagina m.vodafone.ro poate fi accesată prin intermediul oricărui terminal mobil ce dispune de o conexiune la Internet.

„Numărul afişărilor vodafone.ro realizate prin intermediul telefoanelor şi tabletelor a depăşit 500.000 lunar, echivalentul unei creşteri de peste 300% pe parcursul ultimului an. Am decis, în acest context, să răspundem nevoii utilizatorilor de a avea un acces facil la informaţiile de pe site-ul nostru, prin lansarea versiunii beta a m.vodafone.ro”, a declarat Laura Barbu, director online, Vodafone România.

Viteza de încărcare a informaţiilor incluse în noul site pentru mobil este superioară versiunii standard, iar traficul de date necesar accesului este comprimat. Versiunea mobilă a vodafone.ro vine în completarea aplicaţiei MyVodafone, ce este diponibilă din septembrie 2011 pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android şi iOS.