„Manager SRL” este primul joc video interactiv produs 100% în România, în distribuţia căruia se regăsesc exclusiv actorii români care sunt protagoniştii campaniei de business Vodafone: Vlad Ivanov (SERE), Elena Voineag (Carla), Ilinca Harnut (Ioana), Andrei Şerban (Rareş), Alexandru Gâtstrâmb (Oli) şi Cristian Balint (Johnny).

„Campania noastră de business – reprezentată de angajaţii unei firme numite generic ‚SRL’ – a fost dintr-un bun început un mod diferit şi inovator de a comunica pe acest segment. După mai multe execuţii TV de succes, am ales acum să comunicăm serviciile noastre din zona de business în acelaşi mod inovator, însă printr-un canal care devine din ce mai relevant pentru advertiseri – cel online, şi mai mult, prin intermediul conţinutului video, care devine din ce în ce mai relevant pentru mediul online. Astfel, am produs Manager SRL, primul joc video interactiv din online-ul românesc 100% original, prin care utilizatorii vor putea să joace rolul unui manager şi să ia decizii în cadrul firmei ‚SRL’” a declarat Richard Ihuel, Director, Brand and Customer Experience, Vodafone România.

Jocul interactiv „Manager SRL” este disponibil începând de luni, 5 decembrie, la www.managersrl.ro.  Scenariul jocului este următorul: “Sere pleacă într-o vacanţă de iarnă şi îţi cere ajutorul pentru a conduce echipa SRL. Misiunea ta este de a semna un contract important cu clienţi asiatici. Ioana, Carla, Rareş şi restul echipei te aşteaptă să-i scoţi din încurcatură şi să iei deciziile corecte, exact ca Sere.”  

Utilizatorii vor trebui să îndeplinească mai multe sarcini şi să interacţioneze cu personajele companiei SRL. În funcţie de rapiditatea cu care iau anumite decizii şi de performanţele lor în rolul de manager al firmei ‚SRL’, utilizatorii vor primi puncte şi, la sfârşitul jocului, un loc în clasamentul final. Jocul permite identificarea tipologiei de manager din care fac parte aceştia,  prin realizarea de profiluri diferenţiate în funcţie de diverse criterii (leadership, rapiditatea  şi popularitate).   

O experienţă completă de joc durează în medie în jur de 15 minute

 Premiile constau în cărţi de business (Steve Jobs, „Secretele Inovaţiei”) şi vor fi acordate prin tragere la sorţi, în fiecare săptămână timp de 13 săptămâni, pentru 100 de câştigători, dintre cei care finalizează jocul. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin email şi afisaţi pe site-ul www.managersrl.ro , în secţiunea TopManageri.

Vodafone este lider pe piata de business a comunicaţiilor mobile din România, cu o cotă de piaţă de peste 50%, fiind votat în mai multe clasamente drept brandul cu cea mai mare cota de încredere, pe segmentul corporate.